NL  |  UKHome

Onze aanpak

Marktsectoren

Werk

Over ons

Blogs

Contact

Haarlem

Maidenhead (UK)

verpakking ontwerpen

Verpakkingsontwerp

Als je voor het schap staat zie je meerdere merken van hetzelfde product. Welke kies je? Waarom? Dat is precies de vraag die we ons en onze klant stellen als we aan de gang gaan met een ontwerp. De verpakking moet uitstralen wat de klant verwacht en wat je wil vertellen. Naast die marketingboodschap hebben we met een goede verpakking ook te maken met wettelijke eisen als voedingstabellen en met vorm en formaat. Hoe meer er in een doos en op een schap passen hoe makkelijker het vervoer en de opslag. Maar soms is vorm juist weer wat een product uniek maakt. Bij het ontwerpen van een verpakking komen logistiek, marketing en reclame bij elkaar. Een effectieve verpakking maakt het verschil!

Kortom, bij het ontwerpen van een goede verpakking heb je iemand nodig met ervaring en met kennis van dit soort zaken. Laten we daar nou net de mensen voor in dienst hebben!

Marketing

Logo en huisstijl

Huisstijl en restyling

Webdesign

Verpakkingsontwerp

UI/UX design

E-Learning

Rememberbox

Rememberbox

Ceban

Ceban

Spur Craft Sodas

Spur Craft Sodas

Met Passie Geteeld

Met Passie Geteeld

Tagc

Tagc

Groentenhof

Groentenhof

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.