NL  |  UKHome

Onze aanpak

Marktsectoren

Werk

Over ons

Blogs

Contact

Haarlem

Maidenhead (UK)

wordpress website ontwerp

UI/UX design

UX staat voor user experience, ook wel gebruikerservaring genoemd. UI staat voor User Interface. User experience (UX) design is erop gericht om een website, een app of een softwareapplicatie aan te laten sluiten op de verwachtingen en wensen van gebruikers. Ontwerpen op basis van de gebruiker wordt regelmatig onderschat. Ontwikkelaars van software of van apps hebben vaak in hun hoofd hoe iets moet werken, hoe door een site geklikt wordt, hoe mensen een app gebruiken. Dat hoeft echter niet overeen te komen met het dagelijkse gebruik.

We ontdekken wie je doelgroep is en doen onderzoek naar hun behoeften en hoe ze websites en tools gebruiken. Vervolgens brengen we in kaart wat jij wil bereiken met je app, met je website, met de software. Daarna bepalen we de functionele flow voor we aan de gang gaan met ontwerpen. We gaan verder dan alleen een mooi jasje. We kijken bv ook naar hoe een softwaretool foutmeldingen geeft. Wat vertelt de software je op dat moment en hoe kan je de gebruiker weer snel op weg helpen. De UX/UI designer gaat verder en werk nauw samen met de developers.

Marketing

Logo en huisstijl

Huisstijl en restyling

Webdesign

Verpakkingsontwerp

UI/UX design

E-Learning

IDD World

IDD World

Stichting Bedrijfsfonds Apotheken

Stichting Bedrijfsfonds Apotheken

IncidentMonitor

IncidentMonitor

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.