Logo

Wij zijn Ambasco, de persoonlijke gids voor een ‘meta’morfose van je merk.

Bouw samen met ons aan je ontwikkeling en toekomst.

Graphic design

Als specialist in ontwikkeling van een goede merkidentiteit weten we als geen ander waar je op moet letten om een goed beeld van de organisatie neer te zetten.

Web- en App design

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van web design geven we inhoud, betekenis én identiteit aan jouw website of app. Van concept tot design en uitvoering.

e-learning

Met o.a. video’s, animaties, infographics, teksten en quizzes is e-learning een perfecte manier om online handleidingen en cursussen op een creatieve manier in te zetten.

Spatial Lab

In ons Spatial Lab lopen de echte wereld en de virtuele wereld in elkaar over. Wij creëeren in deze nieuwe dimensie innovatieve oplossingen en interacties.

Wij werken aan de metaverse

Eigenwijs zijn we zeker. Dat is onze kracht. We werken vanuit de overtuiging dat creatie met de nieuwste technieken en design samen het verschil kunnen maken! Dat doen we samen met toonaangevende merken in verschillende sectoren, van techniek, cultureel tot commercieel.

Neem contact op

Neem contact op

Tijd voor verandering, tijd voor een metamorfose

Met meer dan tien jaar ervaring in design en marketing, elearning en spatial design is het tijd geworden voor de volgende stap. De wereld is continue aan het veranderen en wij veranderen graag mee. Onze expertise is zoveel meer geworden. Van design tot de nieuwste leerervaring, van videobewerking tot een compleet geanimeerde nieuwe wereld.

Tools voor het maken van een elearningcursus

Het opzetten van een elearningcursus vraagt een goede voorbereiding en de juiste tools om dit efficient en goed te doen. In dit artikel geven we je tips over tools, branding en meertaligheid.

Contact

We nodigen je graag uit om te praten over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op via telefoon of mail ons.

Neem contact op