Logo

Website, huisstijl, logo en andere communicatiemiddelen voor het yogacentrum van Haarlem

Klant

Yogacentrum de Bloementuin

Ambasco Werkzaamheden

Huisstijl, brochure, flyer, posters, website

Opdracht

Ambasco werkt al heel wat jaren voor dit mooie Yogacentrum. De Bloementuin richt zich op yoga voor het hele gezin en biedt daarnaast Yoga for the Special Child aan. Onze opdracht was dan ook om zowel de huisstijl als de website zo op te zetten dat je direct het gevoel hebt dat het aanbod klopt met de uitstraling.

Logo Ontwerp De Bloementuin

Het idee

Vrolijke kleuren, een bloem in het logo zonder dat dit direct een ‘echte’ bloem was. Een open uitstraling en gebruik van beelden die ook echt bij het  yogacentrum zijn geschoten. Zo ontstaat een eigen stijl met een bijzondere uitstraling. 

Flyerontwerp de Bloementuin

Het resultaat

Een website  design www.yogacentrumdebloementuin.nl waar je terecht kunt voor alle informatie, gekoppeld aan een reserveringssysteem zodat ieder direct kan boeken. Een mooie frisse uitstraling die ook terug te vinden is in het ontwerp van de flyers, posters, kaarten, etc…

Flyerontwerp de Bloementuin
Flyerontwerp de Bloementuin
Ontwerp Promotiekaart

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.