Logo

Restyling huisstijl voor PoliDirect

Klant

PoliDirect Klinieken

Ambasco Werkzaamheden

Huisstijl, brochure, flyers, posters

Design Opdracht

Opdracht

PoliDirect is een door het ministerie van VWS erkende Instelling voor tweedelijns Medisch Specialistische Zorg met als doel specialistische zorg te leveren dichtbij en in de buurt.

PoliDirect was zeer snel gegroeid waardoor steeds meer mensen zich bezig hielden met promotionele activiteiten. Er ontstond een wildgroei aan gebruik van logo, kleuren en huisstijl. Ambasco kreeg de opdracht hier lijn in te brengen.

Ontwerp afsprakenkaart
ontwerpidee

Het idee en resultaat

De aanpak die we gekozen hebben is eerst in kaart brengen welke communicatiemiddelen belangrijk zijn. Vervolgens hebben we een style guide gemaakt waarin we een basis voor gebruik van logo, kleuren, etc.. en waarin we de diverse communicatiemiddelen hebben vormgegeven. Op basis van deze styleguide zijn vervolgens alle communicatiemiddelen ontworpen. Daarnaast zijn er vaste afspraken gemaakt dat alle ontwerpen van communicatiemiddelen alleen nog via het hoofdkantoor en via Ambasco Design en Marketing zouden lopen. Hierdoor is veel meer continuiteit en herkenbaarheid in het merk PoliDirect gelegd.

Ontwerp Huisstijl Handboek
Ontmoet Ambasco

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.