Logo

Huisstijl, brochure, marketing uitingen en website voor Pharmaself24

Klant

Pharmaself24

Ambasco Werkzaamheden

Huisstijl, brochure, flyer, posters, website

Website

Ontwerpopdracht

Opdracht

Pharmaself24 is de Nederlandse groothandel van een Italiaanse fabrikant voor apotheekautomaten. Pharmaself24 had behoefte aan een eigen huisstijl, logo, website en diverse andere communicatiemiddelen. Ambasco als specialist op het gebied van marketing en design in de zorg en health care heeft de opdracht aangenomen. 

Ontwerp visitekaartje Pharmaself24
briefpapier pharmaself24

Het idee

Omdat veel communicatie via social media gaat was het belangrijk een duidelijk symbool te ontwerpen. Omdat de boodschap van Pharmaself24 is dat je 24/7 je medicijnen op kunt halen hebben we de 24 dominant uit de naam gehaald en die als symbool voor social gebruikt. De 24 is ook in de huisstijl van visitekaartje en briefpapier verwerkt zodat we continue de boodschap over brengen. De website is ontworpen op WordPress volledig op maat voor Pharmaself24 met een productoverzicht en een directe koppeling met Zendesk om support en salesvragen op te vangen.

Ontwerp website pharmaself24.nl
Website ontwerp succes

Het resultaat

Ambasco heeft een herkenbare stijl aan logo en website toegevoegd. Door de 24 te koppelen aan het honingraat dat in de machines terugkomt onstaat een duidelijk herkenbare huisstijl en website. 

ontwerp verkoopbrochure pharmaself24
ontwerp binnenzijde verkoopbrochure pharmaself24
Ontwerp promotiekaartje voor beursdeelname
ontmoet ambasco

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.