Logo

Webdesign, logo ontwerp en ontwerp communicatiemiddelen voor PharmaRobots

Klant

PharmaRobots

Ambasco Werkzaamheden

Logo, Huisstijl, brochure, flyer, posters, website

Website

Opdracht

Ontwikkel een logo dat past bij de apothekerswereld zonder gebruik te maken van de traditionele groene apothekerskleuren. Het logo moet de vriendelijke uitstraling van het bedrijf weergeven en toch ook technisch zijn. De site moet een corporate look en feel hebben om zo te laten zien dat Pharma Robots de moeder is van diverse bedrijven actief voor de pharmawereld.

Logo Ontwerp De Bloementuin

Het idee

We hebben een logo en huisstijl ontwikkeld en op basis daarvan een website. Een P en een R die we verweven tot een kruis zodat je een directe link met de pharmawereld hebt en toch een speelse geavanceerde uitstraling krijgt van het robot/automatiseringsdeel van de organisatie. We hebben voor een vriendelijk font gekozen om de klantvriendelijkheid en toegankelijkheid te benadrukken. 

Ontwerp visitekaartje PharmaRobots

Het resultaat

Een logo waarin de P en de R verweven zijn in een pharmakruis zonder dat het kruis te dominant wordt. Een vriendelijke letter die ook past bij de robot. De website en de kleuren in het logo geven een warm beeld zodat de site de achterliggende klantvriendelijkheid van de het bedrijf goed weergeeft. De stijl is doorgevoerd in de huisstijl en komt terug in alle ontwikkelde communicatiemiddelen. 

Ambasco heeft de site op WordPress geprogrammeerd en heeft een eenvoudig content managementsysteem toegevoegd. 

Webdesign PharmaRobots
Webdesign PharmaRobots
Webdesign PharmaRobots

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.