Logo

Restyling logo Nederlof, huisstijl, en ontwerp website

Klant

Nederlof

Ambasco Werkzaamheden

Logo resyling, huisstijl, autobelettering, ontwerp website

Opdracht

Nederlof had al jaren een logo met daarin gebruik van de kleur geel. Dit zorgde voor gebruik van het logo op bv evenementen dat het moeilijk leesbaar is. In het logo was ook een slogan verwerkt. De wens was een sterk logo dat klantvriendelijkheid, professionaliteit en een link naar de drukwereld uitstraalt. Vervolgens een uitwerking naar de huisstijl en een nieuwe website. 

Ontwerp restyling logo Nederlof
Ontwerp visitekaartje Nederlof
Ontwerp briefpapier Nederlof
Ontwerp huistijl en envelop Nederlof

Het idee en de uitwerking

We hebben er voor gekozen af te stappen van het geel en zwart. Door een combinatie van fris oranje met blauw hebben we een zakelijk, vriendelijk en informatief beeld gecreëerd. Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar een element dat meer vertelt over het bedrijf. We zijn gekomen tot een vorm die een aanleg symboliseert. In de drukkerswereld de basis en referentiekader van het drukproces. De fonts hebben we ook iets gestyled en de letters meer in lijn geplaatst. De N hebben we apart in het referentiekader geplaatst zodat dit als duidelijk herkenbaar symbool op social media gebruikt kan worden. De N was al duidelijk voor bestaande klanten waarom we deze behouden hebben zodat de herkenbaarheid blijft bestaan. De huisstijl en een website is vervolgens ontwikkeld. Nederlof heeft zelf de content voor de website gedaan door gebruik te maken van handige templates die we van te voren voor hen ontworpen hebben.

Ontwerp briefpapier Nederlof
Ontwerp huistijl en envelop Nederlof
Ontwerp adressticker huisstijl Nederlof
Ontwerp visitekaartje Nederlof

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.