Logo

Ontwerp logo en huisstijl voor Natuurspeeleiland Haarlem.

Klant

Natuurspeeleiland Haarlem

Specialisme

Logo ontwerp, huisstijl en webdesign

Opdracht

Natuur Speeleiland Haarlem is een eiland voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zintuigen worden geprikkeld doordat kinderen samen of zelfstandig op ontdekkingstocht kunnen gaan en de natuur leren kennen. Uitdaging was een uitstraling neer te zetten die zowel de kinderen als volwassenen aanspreekt.

Het idee

Natuur en spelen gevangen in een stevige typografie. Vrolijk, opvallend en natuurlijk kleurgebruik met een natuurlijke uitstraling. Typografie is een afgeleide van Kickzy kinderevenementen. Zeker niet onbelangrijk voor het juiste gevoel zijn de prachtige illustraties die bij veel uitingen zijn gebruikt, die zijn gemaakt door Visual Storyteller Kris Lauwen.

Het resultaat

Een krachtige kleurrijk concept wat natuur en spelen uitstraalt. Het logo is goed leesbaar van afstand en is mooi door te vertalen naar zowel uitingen op het eiland als in promotiemateriaal en in de website. 

Laten we kennismaken!

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.