Logo

Logo, huisstijl en website ontwerp voor professionele ondersteuning aan mantelzorgers en zorgvragers.

Klant

Mantelzorgsaam

Specialisme

Bedenken bedrijfsnaam, ontwerp logo, huisstijl en verzorgen website

Opdracht

Mantelzorgsaam is opgericht door Femke Janssen-Welch, onafhankelijk mantelzorgmakelaar, cliëntondersteuner en mantelzorger. Mantelzorgsaam heeft Ambasco gevraagd mee te denken met een bedrijfsnaam en vervolgens een ontwikkeling van logo, huisstijl en website. 

Het idee

Op basis van een vragenlijst en uitgebreid marktonderzoek hebben we een concept ontwikkeld waarmee we een positieve, persoonlijke indruk neer konden zetten. Mantelzorg vraag veel organisatie en weten waar je moet zijn. De druk die mantelzorgers ervaren wilden we positief ombuigen met kleur en vorm

Het resultaat

Een logo in bloemvorm met overlappende ‘blaadjes’ om het netwerk en het samen doen te symboliseren. Een naam waarmee zowel mantelzorg als samen als zorgzaam speels in verwerkt is. Een website die kracht uitstraalt, maar toch zacht en meelevend is.

Laten we kennismaken!

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.