Logo

Ontwerp logo, huisstijl en website voor een unieke recruitment dienst gericht op medisch specialisten.

Klant

LOA Associates

Specialisme

Logo ontwerp, huisstijl en webdesign

Opdracht

LOA Associates richt zicht op het plaatsen van artsen en medisch specialisten. LOA Associates is gevestigd in Manchester en richt zich met name op Groot Brittanie en Ierland. Zowel in de particuliere als publieke sector. Ambasco heeft de opdracht aangenomen om zowel de volledige huisstijl als de job recruitment site te ontwikkelen.

Het idee

Zoals gebruikelijk ontwikkelen we nooit zomaar een logo en huisstijl. We kijken naar het geheel en het merk dat LOA is en wil worden. In dit geval richt LOA Associates zich met name op artsen in het wat hogere segment. Vooral in UK, Schotland en Ierland. Het idee is om een ‘classy’ uitstraling neer te zetten dat goed doorwerkt in de volledige uistraling en waar de mensen achter LOA ook een associatie mee hebben. Een beetje een koninklijke sfeer. 

Het resultaat

Het definitieve ontwerp zet LOA neer als een organisatie met een klassieke koninklijke uitstraling. Het concept is doorgevoerd in logo, huisstijl en website. De website is voorzien van een makkelijk te beheren jobboard zodat vacatures snel geplaatst kunnen worden en vacatures ook makkelijk doorgezet kunnen worden naar grote recruitment sites als Indeed, LinkedIN en Google Jobs indien gewenst. Nieuw geplaatste vacatures worden automatisch geindexeerd door Google. Uiteraard is de site geïntegreerd met een CRM systeem zodat optimale gebruiksvriendelijkheid is bereikt. 

Laten we kennismaken!

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.