Logo

Webdesign, copywriting, brochures ontwikkelen, marketingondersteuning voor Incura, software met hart en ziel.

Klant

Incura

Specialisme

Webdesign, brochures, beurstand, SEO en marketingondersteuning en nog veel meer…

Opdracht

De eerste opdracht die we van Incura kregen was het verzoek of we hun multisite WordPress website opnieuw konden ontwerpen en konden zorgen voor een website die goed gevonden wordt en die leads genereert.

Omdat we nooit zomaar websites maken en we naar de marketing en overall boodschap kijken hebben we eerst naar het ‘merk’ Incura en de achterliggende organisatie Winbase gekeken. Waar ligt de kracht en waar het onderscheidt. Op basis daarvan hebben we een concept ontwikkeld en dat uitgerold in de website.

Het concept is vervolgens uitgerold in brochures, kleding, beursstand, etc.. Ambasco is inmiddels het volwaardige marketing en designbureau verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen van Incura. Uiteraard in nauwe samenwerking met het marketing en salesteam van Health Cloud Initiative (de eigenaar van Incura EPD Software)

Het idee

Zet een website neer die de achterliggende kracht van de organisatie duidelijk naar voren brengt. De organisatie achter Incura, Health Cloud Initiative, is een zeer servicegerichte organisatie met veel persoonlijk contact. We hebben een concept bedacht waarin we een persoonlijk gevoel neerzetten in de website met veel beeld van de mensen achter Incura en de organisatie zelf. Software is meer dan software, succes ontstaat door de service en de mensen achter de software. 

Het resultaat

Een sterk persoonlijke website waarin we de kracht van de software goed naar voren laten komen gecombineerd met de presentatie van de achterliggende organisatie. Behalve dat de website veel nieuwe prospects aantrekt ziet Incura ook veel open sollicitaties van mensen die zich aangesproken voelen door de sfeer van de organisatie en het team. Een positief bij-effect aangezien medewerkers in de softwaremarkt lastig te vinden zijn.

Laten we kennismaken!

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.