Logo

Ontwerp verpakking Preiwit van Groentenhof Fresh2be.

Klant

Groentenhof

Specialisme

Logo ontwerp, verpakkingsontwerp

verpakkingsontwerp

Opdracht

Ontwerp van de nieuwe verpakkingslijn voor Groentenhof van Preiwit voor de Belgische markt. Restrictie was om zoveel mogelijk transparantie te gebruiken om het product mooi uit te laten komen en dat het uit België komt. Groentenhof is een productiebedrijf van vollegrondsgroenten gelegen te Bornem. Gespecialiseerd in de teelt van prei en venkel voor de Belgische retail. 

Het idee

We hebben gekozen om bovenin een groene band prei te plaatsen om versheid en herkenbaarheid van product te versterken. Kleur fris oranje en mooi contrast met groen. Productnaam in ambachtelijk handgeschreven lettertype met inzetje van vers eindproduct. Onderaan de verpakking de nutro score en de herkomst van het product in de vorm van een illustratieve prei pictogram.

Packaging design
Packaging design
Packaging design

Het resultaat

Een mooie heldere transparante verpakking met een natuurlijke verse en frisse uitstraling. Product is goed zichtbaar. Land van herkomst komt duidelijk naar voren door het pictogram. 

Laten we kennismaken!

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.