Logo

Compleet nieuwe huisstijl, brochurelijn en nieuwsbrief voor Geveke.

Klant

Geveke

Specialisme

Ontwerp huisstijl, brochures, nieuwsbrief, wagenpark, beurspresentatie, etc.

Opdracht

Geveke is een internationaal bedrijf in technische, industriële (kapitaal)goederen, diensten en services, met het hoofdkantoor in Amsterdam. Het leveringsprogramma van Geveke bestaat onder meer uit pompen, pompsystemen, compressoren, perslucht meet- & regelapparatuur, persluchtleidingen en slangen & koppelingen. Het verlenen van service en onderhoud op de geleverde apparatuur vormt een toegevoegde waarde voor de continue en optimale bedrijfsvoering van de afnemers.

Het idee

Op basis van een vragenlijst en uitgebreid marktonderzoek hebben we een concept ontwikkeld waarmee we een positieve, persoonlijke indruk neer konden zetten. Mantelzorg vraag veel organisatie en weten waar je moet zijn. De druk die mantelzorgers ervaren wilden we positief ombuigen met kleur en vorm

Het resultaat

Een logo in bloemvorm met overlappende ‘blaadjes’ om het netwerk en het samen doen te symboliseren. Een naam waarmee zowel mantelzorg als samen als zorgzaam speels in verwerkt is. Een website die kracht uitstraalt, maar toch zacht en meelevend is.

Laten we kennismaken!

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.