Logo

Restyling logo Deltateam, huisstijl, en ontwerp website

Klant

Delta Team

Ambasco Werkzaamheden

Logo ontwerp, webdesign, SEO en social media

Website

Opdracht

Het eerste contact met Delta Team kwam tot stand via een wederzijdse relatie die ons genoemd had om eens een frisse blik te werpen en professioneel advies te geven met betrekking tot de huidige website.

In ons kennismakingsgesprek uitte Delta Team de wens om op de website duidelijk te maken dat zij meer zijn dan alleen een uitzendbureau voor de zware en petrochemische industrie. Met de vele talenten die Delta Team in huis heeft, stellen zij veelzijdige projectteams samen. Zo organiseert, regelt en verzorgt Delta Team het volledige traject van diverse industriële, technische en personele diensten. Kortlopend, langlopend en regelen zij gekwalificeerd personeel.

Ontwerp restyling logo Nederlof
Ontwerp visitekaartje Nederlof
Ontwerp briefpapier Nederlof

Het idee en de uitwerking

Allereerst hadden wij het idee om de gehele uitstraling van de website meer industrieel te maken. Een directe aanleiding hiervoor was het logo, dat naar ons idee wat robuuster en meer ‘no nonsense’ mocht.

Daarnaast hebben we de homepage verdeeld in duidelijk te onderscheiden blokken, om alle diverse diensten die Delta Team biedt goed uit te laten komen. Het resultaat is een frisse, heldere website die zowel een industriele als een zakelijke, dienstverlenende uitsraling heeft. De nieuwe vormgeving hebben wij ook consequent doorgevoerd in de social media platforms van Delta Team.

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.