Logo

Logo ontwerp, bouwbord, website, verkoopbrochure en social media voor Bad Zandvoort

Klant

Bad Zandvoort

Ambasco Werkzaamheden

Logo, bouwbord, website, verkoopbrochure, social media

Website

Opdracht

In overleg met de gemeente Zandvoort zijn 4 categorieën appartementen in het plan van Bad Zandvoort ontworpen: sociale huurappartementen, goedkope koopappartementen, middel-dure koopappartementen en vrije sector koopappartementen. Ambasco werd gevraagd om in samenwerking met Esther Otten Makelaardij en Hertog Makelaars de communicatie rond de verkoop van dit project te verzorgen.

Ontwerpidee

Het idee en het resultaat

In de 19e eeuw groeide Zandvoort uit tot een badplaats met allure tot ver over de grenzen. Onze opdracht  was om een uitstraling te creëeren die de grandeur van vroeger en de gemakken en luxe van nu combineert.

Bij het onderzoek van het logo ontwerp ontstond naar aanleiding van de vorm van het ontwikkelgebied een vis. Zandvoort is een badplaats aan zee en heeft bovendien vissen in het wapen. Deze vorm leek ons daarom in combinatie heel toepasselijk voor het beeldmerk.

Het resultaat is een logo met vignet in Art Deco stijl getekend, wat mooi aansluit bij de bouwstijl van de appartementen. Deze stijl is verder doorgevoerd in het bouwbord, de website, verkoopbrochure en social media uitingen.

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.