NL  |  UKHome

Onze aanpak

Marktsectoren

Werk

Over ons

Blogs

Contact

Haarlem

Maidenhead (UK)

Ambasco Sterk Team

Wij zijn Ambasco Design en Marketing

Ambasco is een multidisciplinair designbureau actief op veel gebieden van communicatie en marketing. We richten ons vooral op bedrijven en organisaties in de zorg, welzijn, recreatie, sport en cultuursector. Maar door onze ervaring en onze passie voor ons werk hebben we ook buiten deze markten veel verschillende klanten. 
Het Ambascoteam brengt ruim 25 jaar ervaring in om de corporate huisstijl te ontwikkelen en deze vervolgens door te vertalen naar alle communicatiekanalen. Zowel online als offline. Van web tot buitenreclame, van visitekaartje tot magazine tot verpakkingen. Altijd ontwikkeld vanuit de klantbehoefte met een sterk gevoel voor marketing. We doen nooit zomaar iets. We bouwen aan je merk. Heb je een los project zoals een website, een online leerproject (E-Learning) of wil je een folder laten ontwerpen of wil je gewoon eens sparren over je uitingen? 
marketinggedachten
Praten over jouw communicatie en design
creatie aan het werk
creatieve inspiratie

Als we het zelf niet kunnen dan vinden we altijd een oplossing. Zo werken we onder andere met gespecialiseerde bedrijven op het gebied van fotografie, drukwerk, SEO Marketing, Copy, App bouw, web hosting. Voor alle vragen hebben we een partner.

Veilig hosting partner van Ambasco
Veilig hosting partner van Ambasco
samenwerking met Frijo Buitenreclame Signing
Copywriter Ambasco
Proseo is SEO partner van Ambasco
App bouwer partner Ambasco
ontmoet een vormgever

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.