Logo

Design en communicatiemiddelen voor de sector Welzijn

Welzijn staat voor je goed voelen en voor welbevinden. Hoe meer welzijn, hoe minder zorgbehoeften. Werken, wonen, jezelf ontwikkelen, aandacht en zorg voor anderen, jezelf verwennen. Wellicht hebben we het wat ruim geformuleerd.

We zijn actief op veel fronten en ontwikkelen websites, logo, huisstijl, folders, brochures, advertenties, noem maar op. Eigenlijk alle communicatiemiddelen die organisaties nodig hebben.

Wonen

Mooi en fijn wonen is de basis voor geluk. We vinden dan ook dat de bedrijven en organisaties die hier actief in zijn zich mooi en functioneel moeten kunnen presenteren. Als je ergens een goed gevoel bij hebt dan heb je automatisch meer vertrouwen in het bedrijf. Imago, look & feel, functioneel zijn dan ook sleutelwoorden in onze ontwerpen voor deze bedrijven. Van logo, huisstijlimplementatie tot website. Zowel online als offline zijn we actief voor veel verschillende klanten in deze sector. En met veel succes! Laat je overtuigen en kijk eens wat we hebben gemaakt.

Esther Otten Makelaardij

Esther Otten Makelaardij

Bad Zandvoort

Bad Zandvoort

Werken

Een groot deel van je tijd ben je bezig met je werk. Dat is dus enorm belangrijk. Je wil dus ook dat de bedrijven die in deze sector actief zijn professioneel zijn. De eerste indruk die je van een organisatie hebt is dan ook voor groot belang. We weten als geen ander om die eerste indruk neer te zetten! Ons doel is om bezoekers van websites, lezers van een brochure of advertentie, direct het juiste gevoel krijgen. Imago, hoe iets er uit ziet, de juiste boodschap overbrengen. Dat is waar we goed in zijn. We werken voor bedrijven die zich richten op gezond werken en kantoorinrichting. Daarnaast zijn we sterk in websites voor recruitmentbedrijven. Websites waar vacatures op staan. We koppelen met de CRM tools die de bedrijven gebruiken en we zorgen er voor dat vacatures vindbaar zijn op het web.

Delta Team

Delta Team

Trinittalent

Trinittalent

LOA Associates

LOA Associates

Aandacht voor anderen

Aandacht voor anderen. Ook dat is welzijn. Iets moois en goeds doen. We werken voor diverse goede doelen. We helpen hen met de communicatiestrategie, met de huisstijlontwikkeling. We helpen hen jaarverslagen, advertenties, brochures te ontwikkelen. En we helpen hen een goede website neer te zetten. Een website waar ze bijvoorbeeld donaties mee binnen kunnen halen, met een webshop en ledenwerving.

Childslife

Childslife

Rememberbox

Rememberbox

Jezelf onwikkelen

Jezelf ontwikkelen. Opleidingen, deelnemen aan organisaties die er toe doen. Organisaties die zich daar op richten vragen om een gerichte communicatieve aanpak. We zijn er sterk in omdat we het leuk vinden om te doen. Het past bij ons. Websites, logo, huisstijl, webinars, beursinrichting. We ondersteunen er bij en we vertalen wensen naar praktische sterke communicatieuitingen.

NCTaal

NCTaal

Ontmoet een vormgever

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.