Logo
de kracht van design in de zorg

Ook zorgverleners verdienen een sterke uitstraling

Zorgverleners hebben als eerste prioriteit om mensen te helpen. Dat is uiteraard de basis van het beroep. Wij zijn er van overtuigd dat de eerste indruk die een patiënt van de zorgverlener heeft helpt bij de vertrouwensband. Laten zien waar je voor staat, wie je bent en wat je bedoelt is de eerste stap. Mensen bepalen op basis van de eerste indruk direct een mening. Een professionele uitstraling is dus van het grootste belang. Ambasco is dit gewend. We werken voor veel zorgverleners en voor bedrijven en organisaties actief in de zorgverlening. We ontwikkelen samen een mooie uitstraling door een sterke en functionele huisstijl neer te zetten. We weten hoe we de boodschap duidelijk en helder over kunnen brengen in brochures, folders, advertenties, buitenreclame en we ontwikkelen mooie en vooral effectieve websites die doen wat je verwacht van een zorgverlener of de ondersteunende organisatie.

Zorgverleners

We werken voor therapeuten als logopedie, GGZ (psychologen), fysiotherapeuten, ziekenhuizen, artsen, noem maar op. We weten inmiddels uitstekend wat de communicatiebehoeftes zijn en we weten waar een website aan moet voldoen.

Psychologiepraktijk belfor

Psychologiepraktijk belfor

Psychotraumacentrum Haarlem

Psychotraumacentrum Haarlem

Kindercentrum Haarlem

Kindercentrum Haarlem

Ondersteunende bedrijven aan zorgverlening

Zorgverleners worden ondersteund door softwarebedrijven, apotheken, pharmaceuten, noem maar op. Deze hebben weer hun eigen wensen en behoeftes, afhankelijk van de klanten waar ze voor werken. Ook bij deze organisaties ontwikkelen we een uitstraling die past en werken we huistijl, website, informatiefolders, infographics, video’s, noem maar op, uit tot een duidelijk beeld. We helpen, we werken samen.

Pharmaself24

Pharmaself24

PharmaRobots

PharmaRobots

Medsen Apotheek

Medsen Apotheek

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.