Logo

Marketing, Design en Communicatie voor de marktsector Ontspanning, Sport & Recreatie

Organisaties en bedrijven die actief zijn in deze sector hebben vaak behoefte aan zowel lange termijn communicatie-oplossingen als meer actiematige middelen. Denk in dat laatste geval aan bv flyers, stickers, online advertenties, banners, etc.. Voor de lange termijn is het van belang een goede huisstijl te ontwikkelen en een actieve functionele en uiteraard mooie website te ontwikkelen. Ambasco is hier in gespecialiseerd. Samen met jou uiteraard, gaan we aan de gang. We ontwikkelen een plan, visualiseren je ideeën en we helpen je een mooi en vooral duidelijk beeld neer te zetten. Een imago dat je verder helpt in je ontwikkeling.

Ontspanning

We werken voor veel organisaties in deze sector. Van schoonheidssalons tot yogastudio’s. Ieder met haar eigen wensen en ideeën. De huisstijl die we neer zetten is gebaseerd op de doelgroep die je wil bereiken. Dat is van groot belang. We bekijken altijd de achterliggende marketingboodschap. Een uitstraling, website of folder wordt nooit zomaar ontworpen. Er zit een idee achter. Een idee dat aansluit bij de verwachtingen van je klanten.

Yogacentrum de Bloementuin

Yogacentrum de Bloementuin

Sport

Sportorganisaties of sportverenigingen hebben andere wensen dan andere organisaties. Vaak omdat ze leden hebben die andere informatie nodig hebben dan niet leden. Soms is er een online shop, dan weer een agenda waar activiteiten worden getoond en waar je je in kunt schrijven. De uitstraling is gekoppeld aan de doelgroep. Een rugbyclub zal een andere uitstraling hebben dan een manege. Maar ook binnen een bepaalde sport zal je weer een andere stijl tussen verenigingen hebben. We letten hierop. Praten met je, inventariseren waar je voor staat en wat je nodig hebt. Pas daarna ontwikkelen we een huisstijl of bijvoorbeeld een website.

IDD World

IDD World

Onze Gezellen

Onze Gezellen

Bovelander Hockey Camps

Bovelander Hockey Camps

Recreatie

Een weekje weg, continue doorlopende activiteiten. Regelmatig wisselende activiteiten. Recreatie is breed. We hebben hier veel ervaring mee. En uiteraard letten we ook hier op de doelgroep. Wat wil je doen, wat wil je bereiken, wat is er belangrijk. Elke communicatiemiddel dat we kunnen inzetten benutten we. Meer weten?

Sportloket Velsen

Sportloket Velsen

Bovelander Hockey Camps

Bovelander Hockey Camps

Museum Haarlem

Museum Haarlem

ontdek een vormgever

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.