Logo
Cool Blue advertising on packaging
Genomineerd door onze klanten voor de Sterkste Schakel Kennemerland! Dat is waar we het voor doen. Tevreden klanten. De Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland is een regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

Ambasco Design & Marketing is genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland 2021

14 sep 2021

– Persbericht –

Erkenning door klanten

Ambasco is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business.

De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, IJmuiden, Beverwijk) wordt in 2021 voor de eerste keer georganiseerd naar evenbeeld van De Sterkste Schakel Regio Rijnland dat dit jaar voor de 18e keer wordt georganiseerd inmiddels de nodige waardering van ondernemers heeft gekregen. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Ambasco is juist daarom bijzonder blij met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Ambasco Design & Marketing is een designbureau dat zich richt op de zorg, welzijn, cultuur, sport en recreatie. Ambasco zorgt er voor dat een merk karakter krijgt. Door een passend logo en sterke huisstijl te ontwerpen en deze vervolgens uit te rollen in bv website, brochures, advertenties en e-learning wordt het merk sterker en krijgt het imago van het bedrijf een boost. We zijn er ongelooflijk trots op dat we door onze klanten zijn genomineerd!

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel Food en Non-food, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie & Groothandel en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in op vrijdag 12 november 2021 en wordt gehouden in de zalen van het Telstar Stadion. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2021 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website sterksteschakel.nl.

Sign up for newsletter