Logo

Design voor Welzijn, Zorg, Sport, Recreatie, Cultuur en meer…

We doen graag wat we leuk vinden. Waar we affiniteit mee hebben. Veel van onze klanten helpen we met het ontwerpen van hun merk en alle daarbij behorende communicatiemiddelen. Van logo tot website. Veel van onze klanten zitten in een sector waar de mens centraal staat. Daar voelen we ons goed bij en als we ons ergens goed bij voelen dan komt er vanzelf een mooi creatief proces op gang. We helpen onze klanten hun merken op te bouwen, hun imago te versterken en we helpen met de ontwikkeling van alle soorten communicatiemiddelen. 

Voor bedrijven in deze sectoren hebben we logo’s, huisstijl, websites etc. gemaakt.

Welzijn

Bij welzijn draait het om je goed voelen. Meer welzijn zorgt voor minder zorgbehoeften. Werken, wonen, jezelf ontwikkelen, aandacht en zorg voor anderen, jezelf verwennen. Organisaties in die branches helpen we graag met hun communicatiebehoefte.

 

Design voor organisaties in de sector welzijn

Sport en recreatie

Allerlei organisaties met hun eigen unieke behoefte aan een logo, huisstijl of bijvoorbeeld een website. Ambasco heeft een grote variatie aan klanten in deze sector. Neem eens een kijkje op de sectorpagina Design voor sport, recreatie en ontspanning.

Ontwerp van communicatiemiddelen voor de sector ontspanning, sport en recreatie

Zorg

De zorgsector is een unieke markt. De organisaties en bedrijven die actief zijn in deze markt hebben vaak niet de eerste zorg voor hun merk, hun logo en uitstraling en hun website. De uitstraling bepaalt echter wel direct het vertrouwen dat iemand in de organisatie heeft.

Kijk eens hoe we helpen met de ontwikkeling van je merk in de zorg

Cultuur

Organisaties zoals musea hebben hun eigen unieke communicatiebehoefte. Denk aan promotie van de tentoonstellingen, aan een unieke uitstraling van de huisstijl. Kortom, uitdaging en creativiteit genoeg.

Lees verder wat we doen voor organisaties in de cultuursector

Overige sectoren

Vanzelfsprekend zijn we ook actief in andere sectoren. Onze design en webspecialisten zetten hun kwaliteiten graag in voor elke organisatie. Zodra we voelen dat er een klik is en we zien dat de werkzaamheden bij ons passen gaan we graag aan de slag.

Kijk eens wat we hebben gemaakt

Recent werk

Bad Zandvoort

Bad Zandvoort

Polidirect

Polidirect

Nederlof

Nederlof

Kennismaken met een vormgever

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.