NL  |  UKHome

Onze aanpak

Marktsectoren

Werk

Over ons

Blogs

Contact

Haarlem

Maidenhead (UK)

Marketing Strategie voor de zorg

Marketing als basis van goed design

Een ontwerp van logo, huisstijl en website kan alleen maar goed zijn als het ontwerp aanspreekt bij de klant en het design de marketingboodschap die je wil overbrengen ondersteunt. Je doelgroep moet denken; hé dat is precies wat ik bedoel. We ontwerpen daarom nooit zomaar om iets mooi te maken. We ontwerpen altijd met een gedachte vanuit de klant.

Hulp bij je marketing? Dat kan. We bieden diverse programma’s waarmee we je helpen je marketingboodschap te definiëren. Met behulp van een creatief stappenplan stellen we het verhaal van je merk en het bedrijf samen. Dat verhaal vertelt wie je echt bent en hoe klanten je zien. Op basis daarvan ontwikkelen we samen een plan hoe we dit in gaan zetten in de communicatie. We bedenken marketingacties en campagnes en we helpen je de loyaliteit van de klant verder uit te bouwen en we assisteren bij het automatiseren van je marketing. Altijd vanuit het merk, vanuit jouw klant en vanuit een sterk ontwerp.

Mensen zijn visueel ingesteld. Het is eenvoudiger om iets te onthouden als je er een beeld bij hebt. Wij visualiseren jouw verhaal!

Marketing

Logo en huisstijl

Huisstijl en restyling

Webdesign

Verpakkingsontwerp

UI/UX design

E-Learning

Polidirect

Polidirect

Natuurspeeleiland Haarlem

Natuurspeeleiland Haarlem

Esther Otten Makelaardij

Esther Otten Makelaardij

Praten over een goed ontwerp

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.