Logo
aanpak design

Onze aanpak. Praktisch en transparant.
Eerlijk en een beetje eigenwijs.

Door gesprekken, onderzoek en marketingoefeningen ontdekken we de kracht van je bedrijf, product en dienst. We ontdekken je doelgroep en koppelen je doelstellingen vervolgens aan een mooi en functioneel design. We zeggen wat we zien en wat we vinden en we willen ook graag dat jij dat doet, want alleen dan kunnen we samen het beste resultaat behalen.

Zo ontwikkelen we de basis voor de uitstraling van je merk. We leggen de accenten vast en zorgen er voor dat er een ontwerp komt dat perfect past bij je bedrijf, product of dienst en dat de doelgroep waar jij je op richt aanspreekt. We zijn er van overtuigd dat een sterke huisstijl consistent doorgevoerd in al je uitingen bijdraagt aan het succes van je bedrijf, product of dienst. De basis is je logo en huisstijl. Dat nemen we dan ook als uitgangspunt bij elk project.

Waar we goed in zijn…

Marketing

De basis van een goed ontwerp, van de uitstraling van je merk is dat we weten waar je voor staat en wat je wil bereiken, maar het is vooral ook je marketingboodschap. Wat wil je dat de klant van je vindt en vooral ook wat vind de klant zelf.

Marketing als basis voor een goede uitstraling

Logo en huisstijl

Het logo en de huisstijl is het visitekaartje van het bedrijf, van het merk. De eerste indruk die je maakt. Dit is dan ook het uitgangspunt op basis voor de rest van de communicatiemiddelen, zoals de website. De kracht van het merk start bij het logo en de huisstijl.

We vertellen je er graag meer over 

Restyling

Een merk, een bedrijf en een organisatie groeit en bloeit. Doelgroepen veranderen soms door de ontwikkeling van het aanbod. Een logo en de huisstijl moet mee groeien, zodat de verwachtingen in pas lopen met het beeld.

We helpen graag bij het groeien van je logo en huistijl

E-Learning

Online leren, handleidingen, cursussen, informeren van resellers, partners, klanten. Alles wat je wil vertellen kan op een creatieve manier. E-Learning is direct verbonden met je uitstraling en bepaalt mede je identiteit! Met video’s, animatie, infographics, tekst, quizzes. Ambasco laat je graag via TheLearning Lab zien wat er mogelijk is.

Meer informatie over E-Learning

Webdesign

Een goede website is niet alleen mooi. Een website geeft een bezoeker het gevoel dat je hem of haar begrijpt en dat je weet waar ze naar op zoek zijn. We ontwerpen en bouwen websites die passen bij wat je doet, wat je wil bereiken en die van bezoekers klanten maken.

We vertellen je graag hoe we webdesign oppakken

UI/UX design

User Interface en User Experience gaan hand in hand. We zien UX als het geraamte en UI als het gezicht. Een goede gebruikerservaring van een website, applicatie of softwaretool in combinatie met een sterk ontwerp zorgen voor een tevreden klant. En dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Wat is het belang van een goed UI/UX design?

Verpakkingsontwerp

Bij het ontwerpen van een verpakking komt meer kijken dan alleen een mooi design. Een verpakking moet in één oogopslag vertellen wat er in zit, wat het voor je kan doen. Een verpakking moet ook slim ontworpen zijn, zowel voor marketing als voor logistiek. En laten we de wettelijke eisen niet vergeten.

Kortom, hoe onderscheidt het ontwerp van een goede verpakking zich

Fotografie

Je kunt natuurlijk voor je website, brochure en andere communicatiemiddelen prima beelden kopen. Maar wil je je echt onderscheiden en wil je laten zien wie je bent dan is het goed om een fotograaf in de arm te nemen. We werken met verschillende topfotograven. Ieder met zijn of haar specialisme.

We helpen je graag aan een goede fotograaf

Copywriting

Goede teksten zijn als goede vormgeving. Het is niet makkelijk. Probeer maar eens zo kort mogelijk iets pakkend te vertellen. Een goede tekstschrijver zei eens: ik heb je alvast een lange tekst gestuurd, want ik had geen tijd voor een korte tekst.

We helpen je graag met goede onderscheidende teksten.

Recent werk

Bad Zandvoort

Bad Zandvoort

Polidirect

Polidirect

Nederlof

Nederlof