Logo

Graphic Designbureau voor zorg, welzijn, sport en recreatie.

Versterk je image

Hart voor design.
Hart voor jouw klant.

Design en marketing gaan hand in hand. Een sterk ontwerp vertelt jouw verhaal. Een mooi logo en een goed ontworpen website of magazine helpen jou je klant of patiënt te helpen. Ons hart klopt voor bedrijven en organisaties die mensen gezond en gelukkig willen maken.
Daarom werken we graag voor organisaties in de zorg, sport, welzijn, cultuur en recreatie. Het geeft een goed gevoel om onze design- en marketingkennis in te zetten voor een betere wereld.

Neem contact op

Sportloket Velsen

Sportloket Velsen

Spaarnelanden

Spaarnelanden

PharmaRobots

PharmaRobots

Ambasco, pittig en soms
een beetje eigenwijs

Wij werken graag samen. Ieder mens en iedere organisatie is anders en dat maakt het leuk. Ambasco staat voor voor eigenzinnig met een unieke visie. We zijn een hecht team en wat ons drijft is passie voor wat we doen, voor en met onze klanten. Ieder met zijn of haar eigen specifieke kwaliteit. 

Wij vertalen jouw wensen en vraagstukken in creatieve concepten en communicatiemiddelen. Of het nu een klein of om omvangrijke project is. We vinden altijd een creatieve, praktische en betaalbare oplossing. Zo hebben we klanten geholpen met de implementatie van een corporate identity, met multimediale campagnes, doorvoeren van huisstijltoepassingen, met mooie functionele websites, het opzetten van creatieve e-learningoplossingen, verzorgen van de buitenreclame en de opmaak van magazines en verpakkingen. 

Neem contact op