NL  |  UKHome

Onze aanpak

Marktsectoren

Werk

Over ons

Blogs

Contact

Haarlem

Maidenhead (UK)

E-Learning, Creatief Online Leren
als onderdeel van je identiteit

Digitaal leren is helemaal hot. Zeker sinds steeds meer mensen thuis zijn gaan werken heeft e-learning een vlucht genomen. Steeds meer bedrijven bieden hun klanten, resellers, franchisenemers en eigen personeel online cursussen aan. Ideaal om bijvoorbeeld uitleg te geven, de historie van de organisatie te tonen, verkooptraining te geven of bv om de band met de klant te versterken. Er zijn diverse traditionale elearning tools online die vooral op basis van tekst en plaatjes uitleg geven. Het wordt hierdoor al snel saai. Ambasco werkt samen met TheLearning LAB en richt zich op creatief online visueel leren. Door middel van beeld, animaties, (interactieve) video’s, infographics, gamification, social chat en uiteraard verhalen zetten we cursussen op in het Leer Management Systeem van TheLearning LAB. Creativiteit als basis van de cursus volledig in de huisstijl van de organisatie. We zetten e-learning in om de identiteit van onze klanten te versterken. Belangrijk uitgangspunt in de opzet van onze cursussen is dat leren leuk moet zijn.

Wil je weten wat we precies op e-learninggebied doen, neem dan eens een kijkje op onze andere website van TheLearning LAB en laat je inspireren. Of neem contact op en we laten je graag zien wat we bieden en wat we voor je kunnen doen.

Marketing

Logo en huisstijl

Huisstijl en restyling

Webdesign

Verpakkingsontwerp

UI/UX design

E-Learning

IDD World

IDD World

Incura

Incura

Bad Zandvoort

Bad Zandvoort

Laten we kennismaken

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.