Een mooie en functionele  website zorgt voor succes.

Een mooie website, online succes, jouw verhaal.

Soms ben je online op zoek naar een bedrijf dat je ergens mee kan helpen. Je scrollt door verschillende websites, klikt, kijkt en leest. Ineens zit je op een website waarmee je direct een gevoel hebt. Je voelt je goed bij de boodschap, het verhaal spreekt je aan, de beelden roepen een idee bij je op. Als je daarna contact zoekt is het eerste contact ook direct zoals je het verwacht. Wat hier is gebeurd is dat er goed na is gedacht over wie ze zijn en hoe ze dat visueel in logo, huisstijl en vervolgens in de website vertellen. Ze zijn uniek doordat ze zichzelf laten zien en daardoor zijn ze anders dan anderen. Het is een kunst om dit ‘eigen’ om te zetten in een goede, mooie en vooral functionele website. Een website die jouw verhaal vertelt.

Wil je ook zo’n een website die het verschil maakt en die jouw uitstraling online versterkt

Dan moeten we eens verder praten. We zagen je in een eerste gesprek door over wat je wil, wie je wil bereiken, wat je diensten en producten zijn en wie je klanten zijn. Vervolgens komen we met een eerlijke en transparante begroting en een plan van aanpak. Het kan zomaar zijn dat we met ideeën komen waar je niet echt op zit te wachten. Toch zullen we het benoemen als wij vinden dat het anders kan. Uiteindelijk bepaal je zelf. Maar we bereiden je wel alvast voor dat we soms wat eigenwijs en overenthousiast zijn. Wel voor het goede doel. Een perfecte succesvolle website ontwerpen waar jij trots op bent.

Een website moet makkelijk te onderhouden zijn

De achilleshiel van een website is vaak het onderhoud. Hoeveel websites kom je wel niet tegen met nieuwsberichten van meer dan een jaar oud? Vaak is het lastig om nieuws te plaatsen. Soms heeft de eigenaar van de website er ook gewoon geen tijd voor of nemen ze er geen tijd voor. Voor beide hebben we een oplossing. We werken veel met WordPress. Dat is in de basis al eenvoudig. Maar dat vinden we nog niet genoeg. We maken het nog iets simpeler. Zo kan iedereen een website beheren. En heb je geen tijd, dan helpen we je. Ons team schrijft artikelen, plaatst nieuwe berichten, verzorgt je online marketing en SEO. We doen er alles aan om jou online succes te bezorgen.

Waar kan je op rekenen?

  • Een unieke website die past bij jouw bedrijf. Geen gebruik van een inwisselbaar designtemplate maar een ontwerp gebaseerd op de kracht van het bedrijf en gemaakt van uit jouw doelgroep.
  • Meerdere conceptvoorstellen.
  • Korte lijnen. Direct contact met de vormgever.

Laten we kennismaken!

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.