Elk bedrijf, product en dienst verdient een mooi, sterk en functioneel logo en huisstijl. 

Ga voor een onderscheidend logo en mooie huisstijl in zee met een professioneel bureau!

Online is er altijd wel iemand vinden die een leuk logo of vignet voor je in elkaar sleutelt. Vaak snel en goedkoop. Maar zeg nou eerlijk. Als je naar een feestje gaat of naar een belangrijke afspraak , dan wil je toch ook uitstralen wie je bent en wat je vindt? Met je logo en huisstijl is dat net zo. Je hebt niks aan een inwisselbaar logo. Een goed logo zit je bedrijf als gegoten. Het vertelt wie je bent en waar je voor staat. Een goed logo en bijpassende huisstijl hebben direct impact op het succes van je bedrijf of merk. Een professioneel bureau kijkt niet alleen naar een mooi plaatje, maar kijkt naar de achtergrond van het bedrijf, het merk, het product, naar de beleving, naar de klant, naar de behoeftes van de klant. Een perfect logo ligt niet ergens op de plank te wachten op het juiste bedrijf. Een perfect logo komt voort uit de ziel van het bedrijf. En mocht je bang zijn dat het te duur wordt, hoor ons dan eerst eens aan. We verrassen graag.

Waarom Ambasco

Ervaring. Creativiteit. Anders. Eigenwijs. Persoonlijk. We gaan een stapje verder. We hebben een enorme berg ervaring en we hebben honderden logo’s en huisstijlen gemaakt. Veel van onze voorstellen zijn afgevallen in het proces van logo ontwikkeling. En weet je wat. Dat is precies wat we willen. We willen namelijk dat je kritisch bent. Want een logo en huisstijl vertegenwoordigt het merk, jouw merk, jouw bedrijf. We komen met voorstellen die klanten niet verwachten en die soms compleet anders zijn dan ze willen. Achter elk concept dat we uitwerken zit een gedachte. Altijd vanuit de informatie die we uit jou en uit de markt hebben getrokken. Een logo ontwikkelen we samen, want vanuit het logo ontstaat de identiteit vertegenwoordigt door de huisstijl. De huisstijl die jou herkenning en erkenning gaat geven.

advertentie
huisstijl

Het resultaat van een krachtige huisstijl

Bij de ontwikkeling van een logo en bijbehorende huisstijl is het belangrijk dat je dit consistent doorvoert. Dit zorgt voor vertrouwen en voor structuur. Zowel voor de medewerker als voor de buitenwereld. Voor de medewerkers wordt het makkelijk omdat het voor hen altijd duidelijk is hoe ze iets moeten presenteren. Hoe sluiten ze af in een e-mail, hoe ziet een powerpoint er uit. De boodschap is consistent. Klanten, leveranciers, banken, etcetera, weten ook wat ze aan je hebben. Ze herkennen je stijl. Ze zien je professionalisme.

Waar kan je op rekenen?

  • Een uniek logo op maat!
  • Meerdere conceptvoorstellen
  • Korte lijnen. Direct contact met de vormgever
  • Volledig gebruiksrecht van het ontwerp

Laten we kennismaken!

Heb je alleen een kleine opdracht of wil je praten over een campagne, of wil je dat we je op de lange termijn helpen? Allemaal leuk! We wisselen ons werk graag af. Zolang er bij jou maar passie en een idee achter zit.